ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Εγκαταστάσεις

Το υπερσύγχρονο εργαστήριο παραγωγής τροφίμων της ΧΟΥΤΟΣ Catering, στεγάζεται στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στην περιοχή των Πεύκων Θεσσαλονίκης. Διαθέτει όλες τις προβλεπόμενες από το νόμο άδειες, είναι πιστοποιημένο σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ISO22000:2005 (HACCP), ISO9001:2008, ISO14001:2004, με ΚΩΔΙΚΟ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΓΚΡΙΣΗΣ (IMP 134) ενώ διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό με δυνατότητα παραγωγής έως και 2000 μερίδες ημερησίως.

Το εργαστήριο διαθέτει τέσσερα ξεχωριστά τμήματα παραγωγής: ζεστής κουζίνας, κρύας κουζίνας, ζαχαροπλαστείο & συσκευασμένων προϊόντων – σνακ.

Ανθρώπινο δυναμικό

Η παραγωγή τροφίμων, πέρα από τις πρώτες ύλες και τον εξοπλισμό, εξαρτάται κυρίως από τον ανθρώπινο παράγοντα. Γι αυτό, στη ΧΟΥΤΟΣ Catering επενδύουμε στο ανθρώπινο δυναμικό μας. Το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό μας αποτελείται από Σεφ, Μάγειρες, Ζαχαροπλάστες, Σερβιτόρους, Βοηθούς, Οδηγούς, Τεχνολόγους Τροφίμων και κάθε ειδικότητα που απαιτείται για την άρτια λειτουργία του εργαστηρίου μας και τη διοργάνωση κάθε εκδήλωσης. Επενδύουμε στη συνεχή εκπαίδευση των ανθρώπων μας για την εφαρμογή όλων των κανόνων που αφορούν στην υγιεινή και την ασφάλεια των τροφίμων. Ενθαρρύνουμε την προσωπική εξέλιξη και ανάπτυξη των στελεχών μας καθώς πιστεύουμε ότι αυτό αποτελεί τη βάση και της δικής μας ανάπτυξης και εξέλιξης.

Πρώτες ύλες και Προμηθευτές

Επιλέγουμε τους προμηθευτές μας και τις πρώτες ύλες που χρησιμοποιούμε για τις παρασκευές μας με αυστηρότητα και με βάση τα παρακάτω στοιχεία:

  • Εφαρμογή HACCP
  • Προδιαγραφή των προϊόντων
  • Ποιότητα
  • Ευελιξία στην παραγγελία / επικοινωνία
  • Τήρηση των χρόνων παράδοσης
  • Φήμη του προμηθευτή

Πραγματοποιούμε συνεχείς ελέγχους κατά την παραλαβή όλων των προϊόντων, νωπών και συσκευασμένων, για την ποιότητα, τις ημερομηνίες λήξης, την εμφάνιση και την κατάσταση τους.

espa banner
Close