Αίθουσα Δεξιώσεων SAHARA RESORT

Συνεργαζόμενος χώρος δεξιώσεων

 

Το SAHARA RESORT βρίσκεται στη δυτική ακτή της Νέας Ηράκλειας στη Χαλκιδική, μόλις 20 λεπτά από τη Θεσσαλονίκη.

 

Το μεγαλύτερο Beach Bar της Ελλάδας σας υποδέχεται καθημερινά από της 9 το πρωί σε μία από τις ομορφότερες και καθαρότερες παραλίες της Χαλκιδικής, χαρακτηρισμένη με ΜΠΛΕ ΣΗΜΑΙΑ και σας περιμένει για να σας χαρίσει μοναδικές αξέχαστες στιγμές σε μία όαση μέσα στην έρημο.

 

Ένας καινούριος χώρος δημιουργήθηκε, το Sahara Resort Wedding Area, δίπλα στο κύμα, για να φιλοξενήσει κάθε είδος εκδήλωσης.

 

Αποτελεί ιδανική επιλογή για τη δεξίωση του γάμου σας, τη βάπτιση του παιδιού σας, μια επαγγελματική εκδήλωση, ένα χορό, γλέντι πριν τον γάμο, bachelor parties ή κάποια συνεστίαση. Η μοναδική αισθητική, οι εκλεκτές γαστρονομικές προτάσεις των σεφ μας, με την εγγύηση της Houtos Catering, το άψογο service θα ικανοποιήσουν εσάς και τους καλεσμένους σας σε αυτές τις μοναδικές στιγμές που θέλετε για πάντα να μείνουν χαραγμένες στη μνήμη σας.

 

Και όταν η μέρα πλησιάζει στο τέλος της, το τοπίο μοιάζει σαν ζωγραφιά γιατί το ηλιοβασίλεμα δίνει τα υπέροχα χρώματα του στον ουρανό, αντικατοπτρίζεται στην θάλασσα και η μαγεία μόλις ξεκινάει χορεύοντας κάτω απο τα αστέρια.

Ο χώρος μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 400 άτομα και διάθέτει μεγάλο και άνετο πάρκινκ.

Sahara Parking

Εξωτερικός Χώρος
Άνετο Parking

Sahara Wedding Area

Wedding Area
 Δυνατότητα εξυπηρέτησης 400 καλεσμένων.


Μπροστά στη θάλασσα


Parking

Επικοινωνήστε μαζί μας

Όποιον χώρο και αν επιλέξετε, εμείς μπορούμε να σχεδιάσουμε μαζί σας και να οργανώσουμε την τέλεια εκδήλωση.

Sahara Resort
Νέα Ηράκλεια, Θεσσαλονίκη
Τ. 23990 62502 & 6944 332 528
E: sahararesortgreece@gmail.com

Αποδέχομαι τους Όρους Χρήσης

Close

ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤOY COVID-19

  • Παρέχουμε καθημερινή ενημέρωση σε συνεργασία με τον Ιατρό Εργασίας στο προσωπικό μας για τα μέτρα προφύλαξης και ατομικής υγιεινής με στόχο την αποτροπή διάδοσης του ιού.
  • Έχουμε περιορίσει την πρόσβαση στους χώρους εργασίας στο ελάχιστο και η εξυπηρέτηση των πελατών γίνεται κυρίως τηλεφωνικά ή/και μέσω email. Όσοι προσέρχονται στους χώρους εργασίας ελέγχονται και λαμβάνουν υποχρεωτικά όλα τα μέσα αυτοπροστασίας με μέριμνα των προϊσταμένων τμημάτων.
  • Ενημερώνουμε τους Πελάτες, Συνεργάτες και επισκέπτες της εταιρίας για τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, με ανάρτηση ανακοινώσεων και ενημερωτικά email προς τα παραρτήματα και το Δίκτυό μας.
  • Όλοι οι χώροι εργασίας και εξυπηρέτησης Πελατών καθαρίζονται με ιδιαίτερη επιμέλεια, ακόμη μεγαλύτερη συχνότητα και απολυμαντικά καθαριστικά, ενώ αντισηπτικά υγρά , γάντια και μάσκες έχουν διανεμηθεί σε όλους τους χώρους εργασίας.
  • Έχουν δοθεί αυστηρότατες συστάσεις για αποφυγή όλων των επαγγελματικών και προσωπικών ταξιδιών στο εξωτερικό και το εσωτερικό καθώς και για αποφυγή πολυπληθών συναντήσεων/ συγκεντρώσεων στους χώρους εργασίας.
  • Προβλέπεται η δυνατότητα τηλεργασίας του Προσωπικού μας.
  • Έχουν δοθεί σαφείς οδηγίες προς όλους τους προϊσταμένους και εργαζόμενους της εταιρίας σχετικά με τις ενέργειες στις οποίες θα πρέπει να προβούν, σε συνεννόηση με τον Ιατρό Εργασίας, σε περίπτωση που εμφανίσουν συμπτώματα του ιού ή/και υποψιάζονται ότι έχουν μολυνθεί.


Στη ΧΟΥΤΟΣ CATERING έχουμε λάβει όλα τα μέτρα, διασφαλίζοντας την επιχειρησιακή μας συνέχεια σε όλους τους τομείς της λειτουργίας μας και συνεχίζοντας να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας με γνώμονα την ασφάλεια εργαζομένων, πελατών, συνεργατών.