Ιστορία & φιλοσοφία της εταιρίας
-
1983
Ίδρυση
Tο 1983, όταν, ο Αντώνης Χούτος ίδρυε την ομώνυμη εταιρία Catering, ορμώμενος από το πάθος του για την προβολή της ελληνικής κουζίνας και την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών σίτισης σύμφωνα με διεθνή πρότυπα οργάνωσης, κανείς δεν φανταζόταν την εντυπωσιακή της εξέλιξη στην πορεία των ετών.
Στη μακρόχρονη διαδρομή της στο χώρο του επισιτισμού, η ΧΟΥΤΟΣ CATERING ΑΕ, εκτός από τη διοργάνωση εκδηλώσεων και δεξιώσεων κάθε τύπου, δραστηριοποιείται στο βιομηχανικό catering, στη μαζική σίτιση νοσοκομείων και Πανεπιστημίων ενώ έχει αναπτύξει τη λειτουργία κυλικείων και εστιατορίων σε ολόκληρη την επικράτεια.
Διαθέτει υπερσύγχρονα εργαστήρια παρασκευής τροφίμων, στη Θεσσαλονίκη, το Βόλο και την Κομοτηνή και απασχολεί περισσότερους από 200 εξειδικευμένους και έμπειρους εργαζόμενους.
Κορωνίδα όλων όμως, παραμένει το κομμάτι των κοινωνικών, επαγγελματικών εκδηλώσεων και δεξιώσεων με πέντε πολυχώρους στη Θεσσαλονίκη, και από έναν στην Κομοτηνή και το Βόλο. Οι κινητές μονάδες σίτισης της εταιρείας έχουν τη δυνατότητα κάλυψης εκδηλώσεων οποιουδήποτε μεγέθους σε όλη την Ελλάδα.
Οι executive chef του ομίλου δημιουργούν εκλεκτά μενού με τις καλύτερες προτάσεις της ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας αλλά και πινελιές ευρωπαϊκής haute cuisine, βασισμένες στα αγνά και φρέσκα υλικά της Μεσογείου. Πρωταγωνιστές είναι το παρθένο ελαιόλαδο, τα μυρωδικά της ελληνικής γης, τα φρέσκα κρέατα από ντόπιες φάρμες, τα γευστικά Π.Ο.Π τυριά και τα φρεσκοκομμένα λαχανικά, μαγειρεμένα σε νέες εκδοχές παραδοσιακών συνταγών, κομμάτια του τόσο ζωντανού γαστρονομικού πολιτισμού της χώρας μας.
Στη ΧΟΥΤΟΣ CATERING η κάθε εκδήλωση είναι προσωπική μας υπόθεση που μοναδικό στόχο έχει την απόλυτη ικανοποίηση των καλεσμένων και των διοργανωτών, ανταποκρινόμενοι πλήρως στις προσδοκίες τους. Κορωνίδα όλων όμως, παραμένει το κομμάτι των κοινωνικών, επαγγελματιών εκδηλώσεων και δεξιώσεων με πέντε πολυχώρους στη Θεσσαλονίκη, ένα στην Κομοτηνή, ένα στο Βόλο καθώς και κινητές μονάδες σίτισης με δυνατότητα κάλυψης εκδηλώσεων σε όλη την Ελλάδα, κατόπιν συμφωνίας.
Η διαρκής αναζήτηση νέων υλικών και μεθόδων παραγωγής οδήγησε στον πλήρη εκσυγχρονισμό της επιχείρησης με εγκαταστάσεις και μέσα παραγωγής ικανά για την σίτιση χιλιάδων ατόμων ημερησίως. Η εταιρία διαθέτει στόλο οχημάτων ικανό για την άμεση εξυπηρέτηση όλων των αναγκών της. Φιλοσοφία της ΧΟΥΤΟΣ CATERING είναι η άριστη εξυπηρέτηση κάθε πελάτη παρέχοντας γεύματα, προϊόντα και υπηρεσίες εντυπωσιακής ποικιλίας και υψηλής ποιότητας με την ιδανικότερη σχέση ποιότητας – τιμής.
Υπηρεσίες
Bachelor
Προ γάμου & bachelor πάρτυ
Γαμήλια δεξίωση
Δεξίωση Γάμου ή Βάπτισης
Πάρτυ γενεθλίων
Παιδικά πάρτυ
Cocktail Reception
Περαστό με δίσκους
Coffee Breaks
Ελαφρύ γεύμα & καφέ
Συνέδρια
Επισιτιστική κάλυψη συνεδρίου
Light lunch
Ελαφρύ γεύμα
Εγκαίνια
Εγκαίνια καταστημάτων ή εταιρειών
Μπουφέ
Καθιστό μπουφέ ή Όρθιο με σταντ
Εγκαταστάσεις
Το υπερσύγχρονο εργαστήριο παραγωγής τροφίμων της ΧΟΥΤΟΣ Catering, στεγάζεται στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στην περιοχή των Πεύκων Θεσσαλονίκης. Το εργαστήριο διαθέτει τέσσερα ξεχωριστά τμήματα παραγωγής: ζεστής κουζίνας, κρύας κουζίνας, ζαχαροπλαστείο & συσκευασμένων προϊόντων – σνακ.
Πιστοποιήσεις
Διαθέτει όλες τις προβλεπόμενες από το νόμο άδειες, είναι πιστοποιημένο σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ISO22000:2005 (HACCP), ISO9001:2008, με ΚΩΔΙΚΟ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΓΚΡΙΣΗΣ (IMP 134) ενώ διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό με δυνατότητα παραγωγής έως και πέντε χιλιάδων μερίδων ανά βάρδια.
Ξεχωριστές προτάσεις για τις πιο όμορφες στιγμές σας!