Αίθουσα Δεξιώσεων Έρως

Μήπως ήρθε η ώρα,  ο δικός σας «έρως», να επισφραγιστεί στην πιο ιδανική αίθουσα διοργάνωσης εκδηλώσεων στη Θεσσαλονίκη, την «Έρως»;

Σε μια πανέμορφη, ανακαινισμένη αίθουσα, χωρητικότητας 500 ατόμων, με φιλική ατμόσφαιρα, προσεγμένο περιβάλλον, άψογο σέρβις, σας περιμένουμε, γιατί  διαθέτουμε όλα τα συστατικά της επιτυχίας, μιας πετυχημένης γαμήλιας δεξίωσης ή της βάπτισης του παιδιού σας, που θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στη δική σας μνήμη, αλλά και των καλεσμένων σας.

Η ασύγκριτη αισθητική, η ποιότητα στα εδέσματα επιμελημένα από το chef μας, η καταπληκτική μουσική από έμπειρο dj ή από ζωντανή ορχήστρα, συνθέτουν το τέλειο σκηνικό για ένα άψογο γαμήλιο πάρτυ ή το πάρτυ της βάπτισης του παιδιού σας.

Δυνατότητα εξυπηρέτησης έως 500 καλεσμένων


Parking

Επικοινωνήστε μαζί μας

Όποιον χώρο και αν επιλέξετε, εμείς μπορούμε να σχεδιάσουμε μαζί σας και να οργανώσουμε την τέλεια εκδήλωση.

ΕΡΩΣ
Ανδρέα Παπανδρέου 256,
Μετέωρα, Θεσσαλονίκη

Τ. 2310 674830 & 6978 187301

Αποδέχομαι τους Όρους Χρήσης

Close

ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤOY COVID-19

  • Παρέχουμε καθημερινή ενημέρωση σε συνεργασία με τον Ιατρό Εργασίας στο προσωπικό μας για τα μέτρα προφύλαξης και ατομικής υγιεινής με στόχο την αποτροπή διάδοσης του ιού.
  • Έχουμε περιορίσει την πρόσβαση στους χώρους εργασίας στο ελάχιστο και η εξυπηρέτηση των πελατών γίνεται κυρίως τηλεφωνικά ή/και μέσω email. Όσοι προσέρχονται στους χώρους εργασίας ελέγχονται και λαμβάνουν υποχρεωτικά όλα τα μέσα αυτοπροστασίας με μέριμνα των προϊσταμένων τμημάτων.
  • Ενημερώνουμε τους Πελάτες, Συνεργάτες και επισκέπτες της εταιρίας για τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, με ανάρτηση ανακοινώσεων και ενημερωτικά email προς τα παραρτήματα και το Δίκτυό μας.
  • Όλοι οι χώροι εργασίας και εξυπηρέτησης Πελατών καθαρίζονται με ιδιαίτερη επιμέλεια, ακόμη μεγαλύτερη συχνότητα και απολυμαντικά καθαριστικά, ενώ αντισηπτικά υγρά , γάντια και μάσκες έχουν διανεμηθεί σε όλους τους χώρους εργασίας.
  • Έχουν δοθεί αυστηρότατες συστάσεις για αποφυγή όλων των επαγγελματικών και προσωπικών ταξιδιών στο εξωτερικό και το εσωτερικό καθώς και για αποφυγή πολυπληθών συναντήσεων/ συγκεντρώσεων στους χώρους εργασίας.
  • Προβλέπεται η δυνατότητα τηλεργασίας του Προσωπικού μας.
  • Έχουν δοθεί σαφείς οδηγίες προς όλους τους προϊσταμένους και εργαζόμενους της εταιρίας σχετικά με τις ενέργειες στις οποίες θα πρέπει να προβούν, σε συνεννόηση με τον Ιατρό Εργασίας, σε περίπτωση που εμφανίσουν συμπτώματα του ιού ή/και υποψιάζονται ότι έχουν μολυνθεί.


Στη ΧΟΥΤΟΣ CATERING έχουμε λάβει όλα τα μέτρα, διασφαλίζοντας την επιχειρησιακή μας συνέχεια σε όλους τους τομείς της λειτουργίας μας και συνεχίζοντας να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας με γνώμονα την ασφάλεια εργαζομένων, πελατών, συνεργατών.