Αίθουσα Δεξιώσεων Grand Chateau

Το Grand Chateau, είναι ένας επιβλητικός χώρος στους πρόποδες του Χορτιάτη και αποτελεί την πιο ιδανική επιλογή ανάμεσα στους πολυχώρους της Θεσσαλονίκης για τη διοργάνωση της δεξίωσης του γάμου σας, της βάπτισης του παιδιού σας, μια εταιρική εκδήλωση ή κάποια συνεστίαση Σωματείου ή Συλλόγου.  Η αρχιτεκτονική του χώρου βρίσκεται σε πλήρη αρμονία με το τοπίο και τη μαγευτική θέα των δύο λιμνών.

Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις του Grand Chateau αποτελούν εγγύηση για την επιτυχία της διοργάνωσης του γάμου σας ή της βάπτισης του παιδιού σας, την εταιρική σας εκδήλωση ή ένα χορό.  Η μοναδική αισθητική, οι εκλεκτές γαστρονομικές προτάσεις των σεφ μας, το άψογο service θα ικανοποιήσουν εσάς και τους καλεσμένους σας σε αυτές τις μοναδικές στιγμές που θέλετε για πάντα να μείνουν  χαραγμένες στη μνήμη σας.

 Ο πολυχώρος διαθέτει δύο μεγάλα ιδιωτικά πάρκινγκ κάνοντας έτσι την πρόσβαση εύκολη και άνετη.  Διαθέτει μια παιδική χαρά στην οποία μπορούμε άνετα να διοργανώσουμε τη βάπτιση του παιδιού σας ή ένα παιδικό πάρτυ.  Στο μεγάλο κήπο μας έχουμε δημιουργήσει δύο επιπλέον χώρους, έναν με θέα προς το ιστορικό βουνό του Χορτιάτη και έναν δεύτερο  που διαθέτει πισίνα, από όπου μπορεί κανείς να ατενίσει τις δύο λίμνες.

Οι αίθουσες διατίθενται ακόμη για κάθε είδους επαγγελματικές συναντήσεις,  όπως συνέδρια, δειγματισμούς, meeting και διαθέτουν όλες ηχητική κάλυψη.

Αίθουσα OLYMPIE
Δυνατότητα εξυπηρέτησης 350 καλεσμένων

Αίθουσα ELYSEE
 Δυνατότητα εξυπηρέτησης 500 καλεσμένων.

Αίθουσα BYZANCE
 Δυνατότητα εξυπηρέτησης 300 καλεσμένων.

Εξωτερικός Χώρος με Πισίνα
 Δυνατότητα εξυπηρέτησης 800 καλεσμένων.

Εξωτερικός Χώρος με Παιδική Χαρά
 Δυνατότητα εξυπηρέτησης  220 καλεσμένων.

Εξωτερικός Χώρος με θέα τον Χορτιάτη
 Δυνατότητα εξυπηρέτησης 600 καλεσμένων.


Εξωτερική πισίνα


Παιδική Χαρά


2 Ιδιωτικά Parking

Επικοινωνήστε μαζί μας

Όποιον χώρο και αν επιλέξετε, εμείς μπορούμε να σχεδιάσουμε μαζί σας και να οργανώσουμε την τέλεια εκδήλωση.

Grand Chateau
2ο χλμ Χορτιάτη – Αγίου Βασιλείου
Τηλ. 2310 357331 & 6978 187323
Fax. 2310 358910
E: info@grandchateau.gr

Close

ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤOY COVID-19

  • Παρέχουμε καθημερινή ενημέρωση σε συνεργασία με τον Ιατρό Εργασίας στο προσωπικό μας για τα μέτρα προφύλαξης και ατομικής υγιεινής με στόχο την αποτροπή διάδοσης του ιού.
  • Έχουμε περιορίσει την πρόσβαση στους χώρους εργασίας στο ελάχιστο και η εξυπηρέτηση των πελατών γίνεται κυρίως τηλεφωνικά ή/και μέσω email. Όσοι προσέρχονται στους χώρους εργασίας ελέγχονται και λαμβάνουν υποχρεωτικά όλα τα μέσα αυτοπροστασίας με μέριμνα των προϊσταμένων τμημάτων.
  • Ενημερώνουμε τους Πελάτες, Συνεργάτες και επισκέπτες της εταιρίας για τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, με ανάρτηση ανακοινώσεων και ενημερωτικά email προς τα παραρτήματα και το Δίκτυό μας.
  • Όλοι οι χώροι εργασίας και εξυπηρέτησης Πελατών καθαρίζονται με ιδιαίτερη επιμέλεια, ακόμη μεγαλύτερη συχνότητα και απολυμαντικά καθαριστικά, ενώ αντισηπτικά υγρά , γάντια και μάσκες έχουν διανεμηθεί σε όλους τους χώρους εργασίας.
  • Έχουν δοθεί αυστηρότατες συστάσεις για αποφυγή όλων των επαγγελματικών και προσωπικών ταξιδιών στο εξωτερικό και το εσωτερικό καθώς και για αποφυγή πολυπληθών συναντήσεων/ συγκεντρώσεων στους χώρους εργασίας.
  • Προβλέπεται η δυνατότητα τηλεργασίας του Προσωπικού μας.
  • Έχουν δοθεί σαφείς οδηγίες προς όλους τους προϊσταμένους και εργαζόμενους της εταιρίας σχετικά με τις ενέργειες στις οποίες θα πρέπει να προβούν, σε συνεννόηση με τον Ιατρό Εργασίας, σε περίπτωση που εμφανίσουν συμπτώματα του ιού ή/και υποψιάζονται ότι έχουν μολυνθεί.


Στη ΧΟΥΤΟΣ CATERING έχουμε λάβει όλα τα μέτρα, διασφαλίζοντας την επιχειρησιακή μας συνέχεια σε όλους τους τομείς της λειτουργίας μας και συνεχίζοντας να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας με γνώμονα την ασφάλεια εργαζομένων, πελατών, συνεργατών.