Αίθουσα Δεξιώσεων Ενυδρείο

Το Ενυδρείο είναι ένας ιστορικός χώρος για την πόλη του Βόλου.  Βρίσκεται στην ξακουστή Πλατεία Αναύρου, ανάμεσα στα γλυπτά του γνωστού εικαστικού Φιλόλαου και με βεράντα μπροστά στη θάλασσα. Αποτελεί ιδανικό σημείο συνάντησης και απόλαυσης κάθε είδους ποτού, κοκτέιλ, καφέ και ροφημάτων.

Αποτελεί όμως και τον ιδανικό χώρο για τις μοναδικές στιγμές της ζωής σας, που θέλετε να θυμάστε για πάντα.  Η διοργάνωση και η επιμέλεια της δεξίωσης του γάμου σας, της βάπτισης του παιδιού σας ή ακόμη μια εταιρική συνάντηση, ένα χάπενινγκ έχουν σίγουρη την επιτυχία στο Ενυδρείο.  Όταν δε τα φώτα χαμηλώνουν, η μαγεία συναντά το όνειρο, καθώς αποκαλύπτεται η φωτιζόμενη πόλη του Βόλου.

Το Ενυδρείο μπορεί να φιλοξενήσει 350 καλεσμένους. Η διακόσμηση, οι εκλεκτές γαστρονομικές προτάσεις από τους σεφ μας, με την εγγύηση της Houtos Catering, η μεγάλη ποικιλία επιλογών στη μουσική, ο φωτισμός, οι προσαρμοσμένες προτάσεις για ειδικά happenings και οι ιδέες των έμπειρων event planners του πολυχώρου, υπόσχονται να κάνουν την εκδήλωση σας στην πόλη του Βόλου, ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα, για να εντυπωσιάσει εσάς και τους καλεσμένους σας.

Το Ενυδρείο διαθέτει επιπλέον, όλες τις σύγχρονες υποδομές για διοργάνωση ομιλιών, μεγάλων συνεδρίων, δεξιώσεων, χορών, πάρτυ και κάθε τύπο εκδήλωσης.

Εξωτερικός Χώρος
Δυνατότητα εξυπηρέτησης 600 καλεσμένων.

Εσωτερική αίθουσα Chalet en bois
 Δυνατότητα εξυπηρέτησης 350 καλεσμένων.


Parking

Επικοινωνήστε μαζί μας

Όποιον χώρο και αν επιλέξετε, εμείς μπορούμε να σχεδιάσουμε μαζί σας και να οργανώσουμε την τέλεια εκδήλωση.

Ενυδρείο
Πλατεία Αναύρου, Βόλος
Τ. 24210 39319 & 6940 262169
E: enydreio@cateringhoutos.gr

Αποδέχομαι τους Όρους Χρήσης

Close