Αίθουσα Δεξιώσεων Ενυδρείο

Το Ενυδρείο είναι ένας ιστορικός χώρος για την πόλη του Βόλου.  Βρίσκεται στην ξακουστή Πλατεία Αναύρου, ανάμεσα στα γλυπτά του γνωστού εικαστικού Φιλόλαου και με βεράντα μπροστά στη θάλασσα. Αποτελεί ιδανικό σημείο συνάντησης και απόλαυσης κάθε είδους ποτού, κοκτέιλ, καφέ και ροφημάτων.

Αποτελεί όμως και τον ιδανικό χώρο για τις μοναδικές στιγμές της ζωής σας, που θέλετε να θυμάστε για πάντα.  Η διοργάνωση και η επιμέλεια της δεξίωσης του γάμου σας, της βάπτισης του παιδιού σας ή ακόμη μια εταιρική συνάντηση, ένα χάπενινγκ έχουν σίγουρη την επιτυχία στο Ενυδρείο.  Όταν δε τα φώτα χαμηλώνουν, η μαγεία συναντά το όνειρο, καθώς αποκαλύπτεται η φωτιζόμενη πόλη του Βόλου.

Το Ενυδρείο μπορεί να φιλοξενήσει 350 καλεσμένους. Η διακόσμηση, οι εκλεκτές γαστρονομικές προτάσεις από τους σεφ μας, με την εγγύηση της Houtos Catering, η μεγάλη ποικιλία επιλογών στη μουσική, ο φωτισμός, οι προσαρμοσμένες προτάσεις για ειδικά happenings και οι ιδέες των έμπειρων event planners του πολυχώρου, υπόσχονται να κάνουν την εκδήλωση σας στην πόλη του Βόλου, ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα, για να εντυπωσιάσει εσάς και τους καλεσμένους σας.

Το Ενυδρείο διαθέτει επιπλέον, όλες τις σύγχρονες υποδομές για διοργάνωση ομιλιών, μεγάλων συνεδρίων, δεξιώσεων, χορών, πάρτυ και κάθε τύπο εκδήλωσης.

Εξωτερικός Χώρος
Δυνατότητα εξυπηρέτησης 600 καλεσμένων.

Εσωτερική αίθουσα Chalet en bois
 Δυνατότητα εξυπηρέτησης 350 καλεσμένων.


Parking

Επικοινωνήστε μαζί μας

Όποιον χώρο και αν επιλέξετε, εμείς μπορούμε να σχεδιάσουμε μαζί σας και να οργανώσουμε την τέλεια εκδήλωση.

Ενυδρείο
Πλατεία Αναύρου, Βόλος
Τ. 24210 39319 & 6940 262169
E: enydreio@cateringhoutos.gr

Αποδέχομαι τους Όρους Χρήσης

Close

ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤOY COVID-19

  • Παρέχουμε καθημερινή ενημέρωση σε συνεργασία με τον Ιατρό Εργασίας στο προσωπικό μας για τα μέτρα προφύλαξης και ατομικής υγιεινής με στόχο την αποτροπή διάδοσης του ιού.
  • Έχουμε περιορίσει την πρόσβαση στους χώρους εργασίας στο ελάχιστο και η εξυπηρέτηση των πελατών γίνεται κυρίως τηλεφωνικά ή/και μέσω email. Όσοι προσέρχονται στους χώρους εργασίας ελέγχονται και λαμβάνουν υποχρεωτικά όλα τα μέσα αυτοπροστασίας με μέριμνα των προϊσταμένων τμημάτων.
  • Ενημερώνουμε τους Πελάτες, Συνεργάτες και επισκέπτες της εταιρίας για τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, με ανάρτηση ανακοινώσεων και ενημερωτικά email προς τα παραρτήματα και το Δίκτυό μας.
  • Όλοι οι χώροι εργασίας και εξυπηρέτησης Πελατών καθαρίζονται με ιδιαίτερη επιμέλεια, ακόμη μεγαλύτερη συχνότητα και απολυμαντικά καθαριστικά, ενώ αντισηπτικά υγρά , γάντια και μάσκες έχουν διανεμηθεί σε όλους τους χώρους εργασίας.
  • Έχουν δοθεί αυστηρότατες συστάσεις για αποφυγή όλων των επαγγελματικών και προσωπικών ταξιδιών στο εξωτερικό και το εσωτερικό καθώς και για αποφυγή πολυπληθών συναντήσεων/ συγκεντρώσεων στους χώρους εργασίας.
  • Προβλέπεται η δυνατότητα τηλεργασίας του Προσωπικού μας.
  • Έχουν δοθεί σαφείς οδηγίες προς όλους τους προϊσταμένους και εργαζόμενους της εταιρίας σχετικά με τις ενέργειες στις οποίες θα πρέπει να προβούν, σε συνεννόηση με τον Ιατρό Εργασίας, σε περίπτωση που εμφανίσουν συμπτώματα του ιού ή/και υποψιάζονται ότι έχουν μολυνθεί.


Στη ΧΟΥΤΟΣ CATERING έχουμε λάβει όλα τα μέτρα, διασφαλίζοντας την επιχειρησιακή μας συνέχεια σε όλους τους τομείς της λειτουργίας μας και συνεχίζοντας να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας με γνώμονα την ασφάλεια εργαζομένων, πελατών, συνεργατών.