Αίθουσα Δεξιώσεων Bon Chateau

 

Το ξύλινο σαλέ Bon Chateau βρίσκεται στην κορυφή του Ωραιοκάστρου, στη Θεσσαλονίκη και αποτελεί την πιο ιδανική επιλογή για τη δεξίωση του γάμου σας ή τη βάπτιση του παιδιού σας. Η ομορφιά των χώρων, εσωτερικών και εξωτερικών, σε συνδυασμό με τις πιο εκλεκτές γαστρονομικές προτάσεις από τους σεφ μας, κατατάσσουν το Bon Chateau στους πιο φιλόξενους χώρους εκδηλώσεων στη Θεσσαλονίκη, για το γάμο σας, τη βάπτιση του παιδιού σας, για εταιρικές εκδηλώσεις, χορούς και κάθε είδους συνεστίαση.

 

Η διοργάνωση και η επιμέλεια της δεξίωσης του γάμου σας ή της δεξίωσης για τη βάπτιση του παιδιού σας, είναι δική μας υπόθεση. Ο στολισμός, η ποιότητα του φαγητού, το άψογο service θα σας αφήσουν αξέχαστες τις πιο ιδιαίτερες και σημαντικές στιγμές της ζωής σας.

 

Και όταν τα φώτα χαμηλώνουν, η μαγεία συναντά το όνειρο καθώς αποκαλύπτεται η φωτιζόμενη πισίνα στο χώρο και μια θέα που κόβει την ανάσα.

 

Ο χώρος λειτουργεί ως εστιατόριο με σπιτικές και εκλεκτές γεύσεις, όταν δεν υπάρχει κάποια εκδήλωση. Στο μπαρ – μπιστρό μπορείτε να απολαύσετε το κοκτέιλ σας ή το ποτό σας με τους πλέον διαχρονικούς ήχους μουσικής και την καλύτερη εξυπηρέτηση.

Στο χώρο υπάρχει επίσης οργανωμένη παιδική χαρά για τους μικρούς μας καλεσμένους και άνετο parking.

 

 

Εξωτερικός Χώρος
Δυνατότητα εξυπηρέτησης 1000 καλεσμένων.

Εσωτερική αίθουσα Chalet en bois
 Δυνατότητα εξυπηρέτησης 200 καλεσμένων.


Εξωτερική πισίνα


Παιδική Χαρά


Parking

Επικοινωνήστε μαζί μας

Όποιον χώρο και αν επιλέξετε, εμείς μπορούμε να σχεδιάσουμε μαζί σας και να οργανώσουμε την τέλεια εκδήλωση.

Βon Chateau
Δασόκτημα Ωραιοκάστρου
Τ. 2310 69 43 84 & 6957 208 703
E: info@bonchateau.gr

Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα: Κλειστά
Τρίτη έως Παρασκευή: 18.00 – 24.00
Σαββάτο & Κυριακή: 10.00 – 24:00

Αποδέχομαι τους Όρους Χρήσης

Close

ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤOY COVID-19

  • Παρέχουμε καθημερινή ενημέρωση σε συνεργασία με τον Ιατρό Εργασίας στο προσωπικό μας για τα μέτρα προφύλαξης και ατομικής υγιεινής με στόχο την αποτροπή διάδοσης του ιού.
  • Έχουμε περιορίσει την πρόσβαση στους χώρους εργασίας στο ελάχιστο και η εξυπηρέτηση των πελατών γίνεται κυρίως τηλεφωνικά ή/και μέσω email. Όσοι προσέρχονται στους χώρους εργασίας ελέγχονται και λαμβάνουν υποχρεωτικά όλα τα μέσα αυτοπροστασίας με μέριμνα των προϊσταμένων τμημάτων.
  • Ενημερώνουμε τους Πελάτες, Συνεργάτες και επισκέπτες της εταιρίας για τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, με ανάρτηση ανακοινώσεων και ενημερωτικά email προς τα παραρτήματα και το Δίκτυό μας.
  • Όλοι οι χώροι εργασίας και εξυπηρέτησης Πελατών καθαρίζονται με ιδιαίτερη επιμέλεια, ακόμη μεγαλύτερη συχνότητα και απολυμαντικά καθαριστικά, ενώ αντισηπτικά υγρά , γάντια και μάσκες έχουν διανεμηθεί σε όλους τους χώρους εργασίας.
  • Έχουν δοθεί αυστηρότατες συστάσεις για αποφυγή όλων των επαγγελματικών και προσωπικών ταξιδιών στο εξωτερικό και το εσωτερικό καθώς και για αποφυγή πολυπληθών συναντήσεων/ συγκεντρώσεων στους χώρους εργασίας.
  • Προβλέπεται η δυνατότητα τηλεργασίας του Προσωπικού μας.
  • Έχουν δοθεί σαφείς οδηγίες προς όλους τους προϊσταμένους και εργαζόμενους της εταιρίας σχετικά με τις ενέργειες στις οποίες θα πρέπει να προβούν, σε συνεννόηση με τον Ιατρό Εργασίας, σε περίπτωση που εμφανίσουν συμπτώματα του ιού ή/και υποψιάζονται ότι έχουν μολυνθεί.


Στη ΧΟΥΤΟΣ CATERING έχουμε λάβει όλα τα μέτρα, διασφαλίζοντας την επιχειρησιακή μας συνέχεια σε όλους τους τομείς της λειτουργίας μας και συνεχίζοντας να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας με γνώμονα την ασφάλεια εργαζομένων, πελατών, συνεργατών.